Doğanlı Köyü İlkokulu

WEB https://doganlikoyuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Doğanlı Köyü Yüksekova/HAKKARİ
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim (Tam Gün)
Saatler : 08:30-14:30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerin geliş gidişi Öğretmen Servisleriyle gerçekleştirilmektedir. Öğrenci taşıması yoktur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz köyün hemen dışında bahçesiz iki binaya sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yüksekova İlçesine Uzaklık:20 km Hakkari Merkezine Uzaklık:80 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :